Лайм

Собаки вміють випрошувати їжу, але Лулу перевершила їх усіх - цій мордочці неможливо відмовити

Такого способу ви ще не бачили!

Якщо вже домашнім улюбленцям чогось захочеться, то вони будь-якою ціною досягнуть бажаного. Наприклад, один пернатий не чекав, поки господар згадає про нього, і сам проявив ініціативу. А герой наступного ролика точно знає, як не залишитися голодним і отримати ласий шматочок.

Пес на прізвисько Лулу продемонстрував всю свою чарівність і тямущість, щоб власник поділився з ним обідом. Так, у ролику можна побачити, як маленька собака вміло випрошує їжу. Вона дивиться на свого господаря такими очима, що відмовити їй у чомусь просто неможливо. Все це відбувається в той момент, коли чоловік уже їсть. Схоже, що йому все ж таки доведеться поділитися.

Фото: Youtube

"Лулу - вмілий жебрак, коли справа стосується їжі. Його техніка виявилася робочою на всі 100 відсотків", - йдеться у підписі до кумедного відео. Користувачі відреагували на побачене дуже позитивно. Вони пишуть, що домашній улюбленець дуже милий і точно отримає те, що хоче.

"О, чорт забирай. Який же він милий! Цей пес дійсно майстер своєї справи. Спасибі, цей ролик мене дуже повеселив", "Це супер мило! Я б віддала йому все, що в мене є", "О мій Бог! Я би віддав Лулу всю свою тарілку. Тримай, малюк", "Я щиро сподіваюся, що він все-таки поїв", "Боже, він такий милий, і він це знає", - прокоментували ролик користувачі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підпишіться на канал theLime і дізнайтеся більше про них.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео