Лайм

Господар папуги був занадто зайнятий, щоб його погладити - пернатий знайшов смішний вихід із ситуації

Птах виявився кмітливим

Якщо ситуація здається зовсім безвихідною, наступне відео переконає вас, що це зовсім не так. Поки одні пернаті ходять до кота дрімати, інший папуга теж зумів виділитися.

Улюбленець так сильно хотів, щоб господар узяв його до себе на руки і погладив, що вирішив сам проявити ініціативу. У той час, як власник папуги працював за комп'ютером, пернатий прийшов до нього і почав лащитися.

Фото: Youtube

Хазяїнові папуги нічого іншого не залишилося, як погладити птаха у відповідь. "Я працював на своєму комп'ютері, а мій однорічний папуга подумав, що саме в цей момент я захочу його погладити. Він просто почав тертися головою об мій палець", - висловився з цього приводу автор кумедного ролика.

Користувачі були захоплені побаченим. Хтось назвав папугу наймилішою і найлагіднішою на світі, а хтось акцентував увагу на тому, що домашнім тваринам завжди потрібна любов та ласка.

"Які вони чарівні! Я б дивився на це знову і знову", "Що за пташиний ангел?", "Погладьте його, адже цей малюк так цього потребує", "Дай цьому милому птаху все, що він захоче", "Я б здався набагато раніше", "Це так мило і прекрасно!", "Птаху потрібно спілкування і 100 відсотків любові від людини", "Завжди звертайте увагу на своїх тварин, їм теж потрібна любов", - написали користувачі в коментарях під відео.

  • Пухнастий білий собака вирішив помилуватися снігом і сам перетворився на кучугуру. На прохання господаря не "купатися" у снігу, самоїд наполегливо не реагував.
  • Жінка побачила свого кота на вулиці і занесла його до хати. Здавалося б, що тут такого дивовижного, але переглянувши наступне відео ви все зрозумієте.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підпишіться на канал theLime і дізнайтеся більше про них.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео