Лайм

Віслюку подарували новий м'яч, і його реакція зачарувала людей - ось як треба реагувати на сюрпризи

Малюк справді щасливий

Якщо ваш улюбленець не в захваті від цього ялинково-мандаринового божевілля, яке охопило людей напередодні різдвяних свят, то подаруйте йому нову іграшку. Адже, якщо його реакція буде такою самою, як у цього віслюка, то ви все робите правильно.

Маленький віслюк з американського Грінвуда дуже любить грати з м'ячиками. Стара іграшка лопнула, і власник улюбленця вирішив зробити йому сюрприз. Напередодні Різдва господар подарував йому новий м'яч і, здається, що щасливішого за цю тварину нікого немає. Ви лишень подивіться на цю непідробну радість.

Фото: Кадри з відео

На кадрах ослику кидають синю кулю і він одразу женеться за нею. Потім, захопивши його ротом, починає з ним бігати вольєром і від захоплення стрибати и рикати. Якоїсь миті він навіть встає на задні лапи і біжить ніби людина.

Реакція вдячного малюка потрапила на відео, і тепер викликає захоплення та розчулення в мережі.

"Моє серце тане, коли я бачу таке щастя", "Навіть дрібниці роблять тварин такими щасливими", "Причина, через яку цей улюбленець щасливий, - це його господар. Ніколи не буває поганих домашніх тварин, тільки погані власники домашніх тварин", " Я ніколи не бачив, щоб віслюк так грав, такий милий", - захоплюються коментатори під роликом.

  • Хазяїн вирішив врятувати новорічну ялинку від кота і підвісив її до стелі, але хвостатого це не зупинило. Вусатий пустун влаштував справжній атракціон.
  • Дивіться також на theLime, як загорнути наймиліший подарунок на Новий рік. Господар чихуахуа показав кумедний майстер-клас.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео