Лайм

Крихітний чихуахуа не захотів віддавати улюблений йогурт - такого суворого звіра в мережі ще не бачили

Тварина виявилася дуже сміливою

Домашні улюбленці досить часто опиняються в центрі комічних ситуацій, чим тішать не лише своїх господарів, а й інтернет-користувачів. І поки одне цуценя демонструє акторський талант, друге хвалиться вмінням грізно захищати те, що належить йому.

Крихітний чихуахуа на прізвисько Піно так сильно полюбив йогурт, що не готовий з кимось ділитися. Навіть із своїми господарями. Коли власник намагається доторкнутися пальцем до ласощів, маля відразу видає гучне гарчання. А за кілька секунд уже намагається вкусити "злодія-недоброзичливця" за палець. "Піно полюбив цей йогурт вже давно", - йдеться у підписі до ролика.

Фото: Youtube

Користувачі бурхливо відреагували на кумедне відео. Хтось став на бік Піно і каже, що малюкові теж хочеться побалувати себе чимось смачним. А хтось, навпаки, заявив, що у цій мініатюрній породі собак "живе маленький демон".

"Цей білий пухнатик просто лютує", "Давай сюди свій твердий палець, я його відкушу, адже це моє!", "Цей йогурт наділяє його силою", "Я можу забрати все у своєї собаки у будь-який час!", "Маленькі собаки відомі тим, що в них живе маленький демон. А багато власників відмовляються виправляти таку поведінку і називають її милою", "Якби ця собака була побільше, вона виглядала б такою милою і забавною?" – висловилися люди з цього приводу.

  • Милий пес став зіркою мережі завдяки широкій усмішці. Позитивний настрій цієї тварини не може не викликати розчулення.
  • Ослику подарували новий м'яч, і його реакція зачарувала людей. Стара іграшка лопнула, і власник улюбленця вирішив зробити йому сюрприз.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео