Лайм

Вівчарка вчить своє цуценя сидіти заради частування, і це наймиліший учень

Смішне відео розтопило серця користувачів мережі

Що б не робили наші чотирилапі улюбленці, відео з ними завжди піднімають настрій. Поки вихований доберман щедро ділиться котлетою з господинею, одна досвідчена німецька вівчарка вирішила навчити свого малюка випрошувати ласощі.

Фото: Reddit

Спочатку опубліковане в TikTok, смішне відео з собаками тепер розійшлося по всіх соціальних мережах. На ньому мама-вівчарка сидить перед господинею і слухняно чекає на частування, тоді як її щеня нетерпляче стрибає на ноги дівчини. Щоб отримати частування, собака притримує малюка і садить його на підлогу лапою. Вона зробила це кілька разів, поки кмітливе щеня нарешті не зрозуміло, чого від нього хоче мати.

На Reddit миле відео набрало десятки тисяч лайків та безліч кумедних коментарів. Користувачі мережі відзначають розум і чудові виховні здібності дорослої вівчарки.

"Сядь, малюче, тільки так ти отримаєш частування. Сядь заради Бога!" - пишуть люди. - "Це наймиліше відео, яке я бачив. Нагадує мені мою маму".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео