Лайм

Вихований доберман поділився котлетою з господаркою - поведінка собаки здивувала людей

Пес не знає, що таке жадібність

Тварини, як і люди, мають свою індивідуальність, і вам буде дуже складно знайти двох собак із однаковим характером. Поки крихітний жадібний чихуахуа не хоче віддавати власнику йогурт, молодий доберман зовсім не проти поділитися котлетою зі своєю господаркою.

Смішне відео з твариною з'явилося на YouTube-каналі Viral Hog. На ньому жінка сидить за столом і збирається спробувати котлету. Навколо неї бігає доберман із металевою мискою в зубах. Собака гримить посудом і врешті-решт ставить його на стіл. Коли господиня кладе йому обидві котлети і вдає, що образилася, вихований пес пащею перекладає частування назад у її тарілку.

Поведінка собаки здивувала користувачів мережі, і вони засипали тварину компліментами.

"У собаки ДІЙСНО гарний самоконтроль, а жінка - хороший тренер. Добермани - неймовірно розумні та сильні собаки", - пишуть у коментарях. - "Це найпрекрасніше відео! Урок, який має вивчити кожен із нас!" "Боже, чому собаки такі милі, іноді мені здається, що вони зовсім як люди. Єдина різниця, що вони не мають голосу".

  • Доберманів вважаються однією з найбільш тямущих порід собак, які найкраще піддаються дресируванню. Втім, цього не можна сказати про кумедного пса, який вирішив почухати спину, але заплутався у власних лапах.
  • Собаки вміють випрошувати їжу, але карликовий пінчер Лулу перевершила їх усіх - цій мордочці неможливо відмовити. Такого способу ви ще не бачили!

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео