Лайм

Кішка вперше доторкнулася до мильної піни і дуже здивувалася - реакція пухнастої просто неймовірна

Людям сподобався допитливий звір

Тварини – це істоти, які готові постійно демонструвати людям своє вміння радіти звичайним речам. Поки ослик у захваті від нового м'яча, отриманого у подарунок від господаря, інший улюбленець знайомиться з мильними бульбашками.

У мережу потрапило відео, в якому домашній кіт з цікавістю починає торкатися у ванній мильної піни. Спочатку тварина робить це з особливою обережністю, але коли частина піни "прилипає" до її лапки, подиву кота просто немає меж. Пухнастий звір крутить лапою в різні боки, поки нарешті не позбавляється важкого "вантажу" - частина піни, що прилипла, падає на підлогу.

Фото: Youtube

"Допитлива кішка отримує більше, ніж розраховувала, граючись із мильними бульбашками", - йдеться у підписі до відео. Користувачі оцінили сміливу витівку улюбленця та зазначили, що він непогано їх повеселив своєю поведінкою.

"Кішки просто занадто смішні", "Ці тварини ніколи не перестануть мене смішити", "Дякую за гарний настрій!", "Тепер це одне з моїх улюблених відео з кішками на всі часи", "Чорт візьми, це весело. Схоже на те , як я використовую супер клей", "Який він все-таки кумедний", "Мила кішечка не знає, що робити з бульбашками. Симпатична та смішна", - прокоментували кумедний ролик люди.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео