Лайм

Цуценя допомагає мамі-кішці охороняти кошенят - з таким захисником малюки в безпеці

Ця мила сцена розтопить серце кожного

Часто буває, що кіт і собака, що живуть під одним дахом, звикають один до одного, переймають звички та стають найкращими друзями. Іноді такими нерозлучними, що разом грають, сплять і навіть виховують потомство.

У мережі з'явилося миле відео, як цуценя допомагає мамі-кішці охороняти кошенят. Чорний песик заліз у коробку з пухнастими малюками і незграбно треться об них мордочкою. Плямиста подруга собачки не проти такої охорони, і обіймає захисника своїх дітей м'якою лапкою.

Ця мила сцена не залишила байдужим нікого. Користувачі мережі написали, що це найзворушливіше відео, яке вони коли-небудь бачили.

"Я подивився близько сотні TikTok, і це перший ролик, якому я поставив великий палець вгору", "Моє серце просто розтало", "Це так мило", "Одне серце і одна душа на двох", "Чужих дітей не буває", "На це так приємно дивитися", - розчулюються коментатори.

  • Пес з дитинства жив із шістьма кішками і навчився муркотіти, коли його гладять. Тепер собака підкорює своїм умінням користувачів TikTok.
  • Дивіться також на theLime кумедне відео, як собака не хоче вранці вилазити з-під ковдри. Висунути морду соню змусила лише обіцянка дати шматочок сиру.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео