Лайм

Цуценя вперше побачило себе в дзеркалі і вирішило подружитися: смішне відео

Невгамовній енергії пса можна позаздрити

На що тільки не підуть тварини, щоб розсмішити своїх господарів. Наприклад, нещодавно кішка вперше доторкнулася до мильної піни і дуже здивувалася. Герой наступного ролика відзначився занадто грайливим настроєм.

Канал Viral Hog опублікував відео, в якому домашній улюбленець вперше побачив себе в дзеркалі - його щастю в цей момент не було меж. "Я гостювала у мами мого нареченого, коли помітила, що Брюс став дуже грайливим. Я поставила дзеркало на підлогу біля стіни, щоб подивитися, що він робитиме, і це було чудово!" - написала авторка забавного ролика.

Фото: Youtube

Можна побачити, як Брюс уперше дивиться на своє відображення у дзеркалі. Пес радісно виляє хвостом і стрибає. Якоїсь миті він починає стукати лапою по дзеркалу, щоб таким чином "доторкнутися" до себе. Він продовжує це робити протягом деякого часу, після чого його цікавість трохи згасає.

Користувачі мережі не залишилися байдужими та прокоментували кумедне відео з Брюсом у головній ролі. Вони пишуть, що допитливість та безпосередність цуценяти їх підкорила. "Це одне з наймиліших відео, які я коли-небудь бачив. Ух ти!", "Він чудовий", "Так мило! Ще я хочу сказати вам, що у моєї бабусі було таке ж дзеркало, але золоте", "Він просто нереальний", - висловилися із цього приводу люди.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео