Лайм

Золотистий ретривер посварився з тінню на снігу - у цій битві йому не перемогти

Цей пухнастий малюк вас повеселить

Власники домашніх тварин знають, що собаки люблять ганятися за тінню. Німецький боксер влаштовує справжні бої, намагаючись захистити господаря від "чорного монстра", а золотистий ретривер нападає на темні силуети на снігу.

У мережі з'явилося кумедне відео, як собака на прізвисько Еллі бореться з тінню, яку зробив господар зі своєї долоні. Пес відчайдушно стукає лапками по сніговому покриву, намагаючись упіймати "чудище", яке постійно рухається. Тільки погляньте, як він мило сердиться.

Виявляється, хвостатий любить боротися не лише з тінню, а й променями сонця. Друга частина ролика показує, як песик намагається затопати і навіть вкусити світлові смуги, що утворилися на підлозі будинку біля прочинених дверей.

Користувачі сміються з пухнастого, відзначаючи, що з такими успіхами він скоро дістанеться підвалу.

"Одного разу ти прийдеш додому і виявиш, що він проник у підвал", "Це занадто мило, я закохалася в цього цуценя", "Еллі - красуня", "Схоже, він намагається досягти своєї мети", "Він такий милий", "Бій із тінню", "Смішний", - пишуть коментатори під відео.

  • А іншому золотистому ретриверу на прізвисько Флойд не сподобався його портрет - реакція кудлатого критика розсмішила мережу.
  • Дивіться також на theLime кумедне відео, як цуценя вперше побачило себе в дзеркалі і вирішило подружитися. Невгамовній енергії пса можна позаздрити.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео