Лайм

Домашнім котам вперше показали сніг – такого холодного "піску" вони ще не бачили

Спочатку тварини злякалися, але потім страх зник

Домашнім улюбленцям не потрібно занадто багато для того, щоб відчути щире здивування та захоплення. Наприклад, поки одна кішка знайомиться з мильною піною, інші пухнасті звірі в цей час вперше бачать сніг.

Не складно здогадатися, що реакція тварин була забавною: спочатку вони з обережністю почали досліджувати холодний "пісок" з різних боків, обнюхуючи його і намагаючись доторкнутися лапою. Потім деякі з улюбленців проявили сміливість і повністю залізли в лоток зі снігом. Відповідне відео опублікував канал Viral Hog

Фото: Youtube

Через деякий час уже всі кішки почергово пустували в снігу: вони сміливо гралися з ним, розкидаючи по всій кімнаті. Господарям у цей момент залишалося лише включити камеру на смартфоні та спостерігати за тим, що відбувається.

"У нас була сильна хуртовина, тому ми принесли сніг у будинок, щоб наші кішки могли пограти. Ми хотіли, щоб вони спробували те, що могли ніколи б і не побачити", - написали автори кумедного ролика, які живуть у місті Квінсі (штат Іллінойс, США).

І поки одні користувачі мережі захоплювалися грайливістю та допитливістю кошенят, інші намагалися порахувати їх кількість. Деяких людей також почало хвилювати питання, скільки потрібно щомісяця витрачати на харчування та якісний догляд за такою кількістю домашніх улюбленців.

"Чорт, ви завели котів з усього району? Я не зміг порахувати їх", "Це мило. Вони не злякалися, їм правда просто цікаво", "Які вони гарненькі", "Я не дивлюсь на сніг, я намагаюся зрозуміти, скільки господарі витрачають кожен місяць на їх утримання?", "За ними було приємно спостерігати. Дякую автору!", "Дуже мило, яка прекрасна обстановка у вас вдома. Насолоджуйтесь часом, проведеним разом...", - висловилися люди з цього приводу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео