Лайм

Кіт зайшов у м'ясну лавку і зробив замовлення – пухнастого клієнта обслужили за всіма правилами

Такій хоробрості треба ще повчитися

Поки одні кішки демонструють людям своє вміння ідеально маскуватися, інший пухнастий звір, навпаки, не любить ховатися і навіть самостійно "ходить за покупками".

Так, на Cats of Instagram у популярній соціальній мережі з'явилося кумедне відео. У ролику можна побачити, як рудий кіт забрів у м'ясний магазин, щоб ознайомитись із широким асортиментом. Люб'язний продавець, схоже, був радий такому гостю, бо одразу ж почав із ним розмовляти.

Фото: instagram.com/cats_of_instagram

Тварина в цей момент тільки з цікавістю вивчала вітрину і чекала, коли її нарешті обслужать. Працівник м'ясної лавки так і зробив через кілька хвилин розмови: він дістав шматочок ласощів і почав дражнити ним кішку. Та у відповідь стала на задні лапи, спершись на вітрину, і спробувала дістати бажаний шматочок їжі. Через деякий час в улюбленця це вийшло, і він насолоджувався заслуженим призом за свої старання.

Користувачам мережі сподобалося миле відео, в якому кіт зміг відчути себе повноцінним клієнтом м'ясної крамниці. У коментарях вони похвалили продавця за щедрість, а пухнастого звіра за винахідливість. Деякі також зазначили, що обов'язково теж щось собі купили б, якби зайшли до такої крамниці.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Cats of Instagram (@cats_of_instagram)

"Не знаю, що він замовляє, але я теж візьму", "У Туреччині завжди дбають про кішок", "Прояв любові і доброти до цієї маленької істоти змушує мене знову вірити в людство", "Як це чудово і мило", "Який добрий продавець", - висловилися люди з цього приводу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео