Лайм

Собака хотів залізти на підвіконня, але застряг на півдорозі: кумедне відео

Пухнастого помітила господарка, яка й зняла кумедний ролик

Домашні тварини, як і люди, мають свої звички. Хтось любить сидіти на стільці, спершись на стіл, а хтось обожнює дивитися у вікно. Собака породи сіба-іну щодня спостерігає за тим, що відбувається на вулиці, сидячи на підвіконні, але одного разу дістатися до нього улюбленцю не вдалося.

Пес на прізвисько Тодд так поспішав на своє затишне містечко біля вікна, що вирішив не оминати крісло, а швидко по ньому пробігтися. Проте офісний стілець від'їхав і допитливий малюк застряг. Собаку помітила господарка, яка в цей момент зайшла до кімнати. Під рукою у неї опинився телефон, і жінці вдалося зафільмувати відео.

Тодд повис на підлокітнику, а передніми лапками уперся об підвіконня. Коли чотирилапий почув голос господарки, то став облизуватись і виляти хвостом. Вираз його мордочки потішив користувачів мережі.

"Очі собачого сорому такі ж милі, як очі щеня. Якщо не симпатичніше", "Коли ти намагаєшся зберегти хоч якийсь рівень гідності, після нищівного провалу", - сміються коментатори.

  • Пес так любить грати на вулиці, що вигадав спосіб не повертатися додому. Чотирилапий маніпулятор завжди використовує один і той же трюк.
  • Дивиться також на theLime кумедне відео, як кошеня вперше побачило себе в потрійному дзеркалі і посварилося з відображенням.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео