Лайм

Цуценя від сильного переляку навчилося ходити на задніх лапках: смішне відео

Такого ви ще не бачили

Тваринам достатньо докласти мінімум зусиль, щоб підняти настрій своїм господарям. Так, поки один пес хотів залізти на підвіконня, але застряг на півдорозі, інший улюбленець продемонстрував своє вміння ходити на задніх лапах.

Канал Viral Hog опублікував відео, в якому власниця вирішила розіграти свою собаку. Вона взяла рулон паперових серветок і через круглий отвір у ньому видала гучне гарчання - так звук вийшов ще сильнішим і виразнішим.

Фото: Youtube

Реакція тварини виявилася забавною: цуценя відразу ж стало на задні лапи і залишалося в такому положенні якийсь час. Коли ж його переляк трохи зменшився, пес наважився підійти до власниці і почав гратися з нею.

"У цьому відео можна побачити собаку, яка встає на задні лапи через сильний крик своєї господарки. Спочатку собака лякається, але як тільки жінка починає сміятися, собака готова з нею гратися", - говориться у підписі до ролика. Користувачі мережі були приємно вражені тим, що побачили. І поки одних розсмішила реакція пухнастого звіра, інші почали запитувати: "Як можна навчитися видавати такий "страшний" звук за допомогою звичайного рулону паперових серветок?"

"Мені теж цікаво, як можна перетворити рулон рушників на гарчання лева", "Це смішно і мило", "Ця жінка просто прекрасна", "У мене теж є питання: як перетворитися на лева за допомогою рулону рушників?", "Як же це смішно!" - висловилися люди з цього приводу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео