Лайм

Солдат Шкода копає бліндаж. У мережі показали, як маленький пес допомагає українським захисникам

Подивіться на цього малюка

Нещодавно мережу зворушило фото кумедної інструкції від українських військових, яку вони залишили щодо миші на ім'я Вероніка. Цього разу серця користувачів підкорив ще один маленький герой, який не сидить без діла і допомагає нашим захисникам як може.

Так, українська волонтерська організація "Зоопатруль" оприлюднила в Instagram відео, в якому познайомила людей з псом, що має ім’я Шкода. У ролику можна побачити, як улюбленець старанно риється в землі і, схоже, отримує від цього процесу неабияке задоволення.

"Солдат Шкода і для себе копає бліндаж [укриття, облаштоване на бойовій позиції для захисту воїнів від вогню супротивника]. Бо знає, що будь-яка допомога необхідна, навіть така маленька", - пожартували автори в описі до кумедного відео.

Юзерам сподобався пухнастий помічник, про що свідчать їхні коментарі. Одні похвалили тварину за кмітливість, а інші додали, що пес ще й справжній майтер з маскування, оскільки практично зливається з ґрунтом.

"Цілий тунель риє", "Яке чудове і смішне!", "Солоденький маленький помічник", "Яка гарнюня Шкода", "А він ще й майстер маскування! Просто зливається з ґрунтом", "Боже, який малий дурко класний, замуцьканий і такий милий", "Ці вушка", "Який розумник", "Яке ж воно миле та кумедне!", "Молодець", - висловилися люди у коментарях.

Фото: instagram.com/zoopatrul.ua

Фото: instagram.com/zoopatrul.ua

Фото: instagram.com/zoopatrul.ua

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео