Лайм

Блогер пожартував про графіки відключень світла кадрами з фільму "Сам удома"

Люди подякували автору за нову порцію гумору

Український блогер Віктор Самохвалов, який відомий своїми влучними пародіями, порадував підписників свіжим відео. Так, цього разу львів'янин пожартував про одну із найактуальніших тем сьогодні – графіки відключень світла.

Для цього блогер використав кадри з популярної новорічної комедії "Сам удома". На своїй сторінці в Instagram пародист опублікував відповідний ролик, в описі до якого написав наступне: "Інструкція: побачив хлопа з обл. енерго - міцно потиснув руку та напоїв чаєм, аби потім не жалілись!".

В ролику можна побачити момент, коли головні герої готуються до масштабного пограбування. Вони сидять у машині та вивчають розташування будинків, спостерігаючи, як вмикається світло у житловому кварталі.

Самохвалов переозвучив цей момент та пов’язав його з графіками відключень світла. Згідно із задумкою автора, працівники з обл. енерго нібито сидять у машині та вирішують, кому ввімкнути світло, а кому вимкнути.

Читайте також: Український блогер показав будні українців кадрами з "Війни світів": смішне відео.

У коментарях під відео користувачі мережі подякували Віктору за чергову порцію гумору та зазначили, що з нетерпінням чекатимуть продовження:

"Кожне відео -то шедевр! Але ж талановитий хлоп!", "Певно на гєнєраторі. А монтіровку тобі нашо видали?", "Треба продовження, однозначно", "Це найкраща переозвучка даної сцени, що тільки бачив!", "Це відео було створено для цієї озвучки", "Кожен раз неперевершено", "Спонсор посмішки, як завжди", "Це супер! Просто шедевр", "Життєво", "Насміялась, дякую".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео