Лайм

Мюслі UA перетворили на пісню ще одну фразу Бориса Джонсона: З Різдвом everybody

Люди були в захваті від почутого та побаченого

Автори проекту Мюслі UA, які раніше присвятили колишньому прем’єр-міністру Великої Британії запальну пісню "Добрий день everybody", цього разу здивували слухачів не менш динамічною версією треку за участю Бориса Джонсона. Артисти використали цитату політика "З Різдвом everybody", яку він промовив у привітанні для українців.

"Кожна зірка хоча б раз за свою кар'єру повинна зробити новорічну версію свого мегахіта. Мюслі UA давно про це мріяли, але були сумніви. Проте, коли Джонсонюк привітав всіх українців фразою "З Різдвом everybody", ми стали на крок ближче до нового хіта", - розповіли музиканти про те, як з’явилася ідея створення нової пісні. Свіжу композицію вони вже оприлюднили на YouTube.

Крім того, Мюслі UA спільно з Vasia Charisma презентували святковий кліп, у якому можна побачити, як нібито танцюють Джонсон і Байден, Дуда і Макрон, і навіть Олаф Шольц.

"Ми зробили за один день і ремікс, і кліп! Змусили в треці заспівати Степана Гігу, Елтона Джона та Монатіка і танцювати Джонсонюка, Бaйденка, Дуденка, Макронюка і навіть Шольцмана. Нехай це буде вам на Різдво і на Новий Рік!" – також зазначили автори.

Читайте на тему: Творці хіта "Вова, ї*аш" зробили ремікс на "Стефанію" із зіркою TikTok дідом Толею: відео.

У коментарях українці подякували артистам за нову порцію святкового настрою, а також додали, що навіть не сумніваються, що цей трек стане черговим хітом. Ось деякі коментарі користувачів мережі:

"Просто топовий трек! Тому від мене однозначно вподобайка", "Ой, як гарно! Аж настрій покращився", "Це розрив", "Дякуємо за таке цікаве привітання. Ви вмієте робити круто. Так тримати", "Новорічно-різдвяна бомба, супер", "Як завжди хіт! Дякуємо", "Дякую за ностальгію та чудовий настрій", "Круто, обожнюю Бориса Джонсона, великий респект йому".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео