Лайм

Творці хіта "Вова, ї*аш" зробили ремікс на "Стефанію" із зіркою TikTok дідом Толею: відео

Новий мікс від талановитих українців

Команда YouTube-проекту "Мюслі UA" створила ще одну хитяру. Цього разу творці треку "Вова, ї*аш" зробили ремікс на пісню "Стефанія", з якою гурт Kalush Orchestra виграв "Євробачення-2022", надихнувшись виконанням діда Толі - нової інтернет-зірки.

"Дід Толя останнім часом став справжнім мемом в українському інтернеті! Він прийняв естафету від хлопців із Kalush Orchestra, які з хітом Stefania розірвали Євробачення і тепер дід Толя розриває TikTok, Instagram, Telegram та YouTube. Ловіть нову хитярку від проекту Мюслі UA", – написала автори під відео.

Користувачів мережі потішив трек і вони подякували творцям за мікс позитиву.

"Українці можуть зробити з усього хіт та тренд", "Ще один шедевр у скарбничку української пісенної творчості", "Неймовірно і дуже смішно", "Просто валяюся під столом. Геніально", "Таланти в Україні відкриваються навіть під час війни! Браво", "Це заворожує. Той момент, коли все на висоті: музика, монтаж та дід", - пишуть коментатори під відео.

Дід Толя прославився в мережі після того, як виконав "Стефанію". Користувачам найбільше запам'яталося, як чоловік похилого віку спльовує перед тим, як почати співати. Саме цей момент став приводом для численних жартів та мемів. До старого підставляють портрети Путіна, Лаврова прапор Росії та російські танки.

Оригінальне виконання пісні "Стефанія" від діда Толі





З портретом Путіна





Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео