Лайм

Борис Джонсон привітав українців з прийдешніми новорічними святами: відеозвернення політика

Наприкінці ролика чоловік заговорив українською

Колишній прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон, який отримав нову посаду, продовжує демонструвати українцям свою підтримку. Так, він записав відеозвернення, у якому привітав мешканців Харкова з прийдешнім Різдвом.

Відповідне відео на своїй сторінці в Instagram оприлюднила представник України у ПАРЄ, харків'янка Марія Мезенцева. Вона позувала в кадрі разом із політиком.

"Привіт, це Борис Джонсон! Просто кажу сміливим людям з Харкова, як сильно ми захоплюємося вами у Великобританії і як чудово було бачити той шлях, коли так багато територій Харківської області було звільнено. Дякую за ваш героїзм. Сподіваюся, що з вами все гаразд. Бажаю вам дуже-дуже щасливого Різдва", - сказав у своїй промові Джонсон.

Читайте також: Борис Джонсон зачарував мережу знімком з маленькими сином та дочкою.

Звернення прем'єр-міністр Великобританії завершив фразою, яку сказав українською: "З Різдвом!".

Фото: Getty Images

У коментарях українці подякували знаменитому політику та одному з найбільших друзів України за підтримку: "Супер! Джонсонюк - наша людина!", "Це так мило та приємно", "Боже, як мені подобається зачіска Бориса! Крутий мужик", "Борис найкращий!", "Та ми знаємо, хто такий. Міг не представлятися", "Борис красень! Чудовий мужик, як і Зеленський", "Борисе, після закінчення війни ласкаво просимо до Харкова!".

Фото: Getty Images

Нагадаємо, з 24 липня 2019 року до 6 вересня 2022 року Борис Джонсон обіймав посаду прем'єр-міністра Великої Британії та голови Консервативної партії. Після повномасштабного вторгнення РФ до України зайняв проукраїнську позицію, підтримав антиросійські санкції.

Читайте на тему: Повернення Джонсона в прем'єри: політик ухвалив остаточне рішення.

Загалом за час свого прем'єрства політик відвідав Україну тричі під час російського вторгнення і один раз до нього, що більше кількості його візитів до США, Канади, Індії тощо.

У липні 2022 року Джонсон отримав звання почесного громадянина Одеси, у серпні на Алеї сміливості встановили дошку з ім'ям політика, а в листопаді Борис став почесним громадянином Києва.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування