Лайм

Найкращий гумор: співачка Шер показала ялинкову прикрасу з Путіним, яку оцінить кожен українець

Артистка активно підтримує Україну

Американська співачка Шер із самого початку повномасштабної війни підтримує Україну та закликає США надати нам усю необхідну зброю. Також вона відкрито засуджує російське вторгнення та персонально Володимира Путіна. У Новий рік-2023 зірка також не стала мовчати про свої бажання.

У Twitter Шер побажала всім найщасливішого Нового року, але пізніше зробила примітку: "Окей, ми можемо зробити виняток для деяких. Ми можемо зробити багато винятків". Своє послання вона доповнила фотографією ялинкової іграшки у вигляді повішеного Путіна, який тримає у руках прапори Росії та радянського союзу.

Фото: twitter.com/cher

Жарт співачки гідно оцінили користувачі соцсіальної мережі. Хоча деякі симпатики РФ та російські боти звинуватили її у "зайвій радикальності", більшість фанатів знаменитості похвалили її гумор.

"Це те, чого я хочу в новому році та бажаю Україні!" - пишуть у коментарях. "Кращий гумор, ми тебе обожнюємо!" "Нам потрібні такі прикраси". "Пошлю це всім друзям в Україні".

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео