Лайм

Батальйон Куршевель: Остапчук дотепно висміяв розкішний відпочинок українців на лижному курорті

Український телеведучий опублікував гумористичний ролик

Володимир Остапчук висміяв показушний лакшері-відпочинок українців під час війни із національною символікою. Зокрема, гламурну вечірку на французькому гірськолижному курорті Куршевель, де розпивали дороге шампанське та танцювали на столах із прапором України під трек "Вова, їб*ш їх, бл**ь".

Український телеведучий опублікував в Instagram гумористичний ролик, де на тлі карти в образі командира роздає накази українцям у Франції, Швейцарії, Австрії, Великій Британії, Іспанії та інших країнах Європи. Остапчук закликає всі "лакшері з'єднання" об'єднатися та зробити контрнаступ у тил ворога.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk/instagram.com/karinazhosanofficial

"Настав час об'єднати наші зусилля і зробити контрнаступ у тил нашого ворога. Почнемо з батальйону Куршевель. Ви молодці, але потрібно ще трохи ваших зусиль. Ви повинні лижним маршкидком з'єднатися з нашими механізованими частинами типу Гелендеваген у Женеві та зробити маршкидок для того, щоб взяти в облогу так званий віденський котел австрійської столиці. Тут уже працюють наші партизани, які окупували найкращі ресторани та магазини типу Cartier та CHANEL", - жартує телеведучий.

Далі було "завдання" для військово-морського флоту - "тероборони Барселони" та "батальйону Монако". Їм Остапчук наказав об'єднатися та блокувати всі ворожі яхти у Середземномор'ї.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Окремої похвали отримав "Лондонський десант", але їм ще треба висадитися у Парижі, а паризьким десантникам – у Лондоні. "Вам потрібно виставляти фото одне одного. Але не забувайте у шапці профілю писати "I am ukrainian" та український прапор", - пожартував шоумен.

Від "батальйону Майамі" Остапчук чекає на ленд-ліз, а "батальйону Дубаї" наказав не надсилати більше кальянів.

"Для перемоги вам потрібно мати при собі пляшечку Moët & Chandon, сержанти та передові можуть мати при собі Taittinger, - тонко шоумен потролив розпиття елітного алкоголю. - Нехай нам, брате, пощастить".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Volodymyr Ostapchuk (@vova_ostapchuk)

Нагадаємо, днями до мережі потрапило відео з групою українців, які у ресторані "Багатель" гірськолижного курорту Куршевель у Франції замовили шість пляшок дорогого шампанського "Кристал".

Як виявилося, у компанії галасливих людей був розшукуваний в Україні Сергій Ошеровський та його дружина, "Міс Україна Всесвіт-2018", Каріна Жосан, які дуже весело проводили своє дозвілля.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео