Лайм

Український актор покликав кохану заміж прямо на зйомках - пропозиція стала приємним сюрпризом

Цю сцену ви ніколи не побачите в кіно

Український актор Володимир Гончаров освідчився своїй коханій прямо на знімальному майданчику серіалу "Виклик", де він грає одну з головних ролей. Справа в тому, що його обраниця, Анастасія Лісінчик, - теж акторка і теж знімається в цьому фільмі.

Так, під час одного з епізодів закоханий актор несподівано падає на коліна і вимовляє важливі слова: "Ти вийдеш за мене?". Акторка відповіла згодою і прийняла обручку. Відео романтичного моменту закохані показали на своїх сторінках у Facebook.

Анастасія Лісінчік і Володимир Гончаров Фото: прес-служба каналу "Україна"

Пропозиція руки і серця стала для акторки приємним і несподіваним сюрпризом.

"Я взагалі не зрозуміла, що відбувається! Тільки коли побачила обручку, почали закрадатися думки...", - поділилася Анастасія з каналом "Україна".

Анастасія Лісінчик Фото: прес-служба каналу "Україна"

Володимир Гончаров відомий українському глядачеві за такими серіалами, як "Спіймати Кайдаша", "Папік", "Слуга народу-3", "Кріпосна", "Доньки-матері" та багатьом іншим.

Анастасія Лісінчик зіграла в серіалах "Мишоловка для кота", "Швабра", "Таємна любов", "Не жіноча робота".

  • Український телеведучий Володимир Остапчук одружується вдруге. Шоумен зробив пропозицію своїй обраниці, нотаріусу Христині Горняк лише через рік після їхнього знайомства. Дівчина погодилася.
  • Телеведуча і фіналістка другого сезону "Супермодель по-українськи" на Новому каналі Вікторія Маремуха розыйшлася зі своїм коханим Луї, за якого збиралася заміж.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа