Лайм

На колінах вимолював прощення: Сергій Бабкін відверто розповів про зраду дружині

Співак зважився на чесне зізнання

Сергій та Сніжана Бабкіни - одна з найбільш зразкових пар українського шоу-бізнесу. Подружжя завжди разом, завжди нерозлучні. Але так було не завжди. У житті пари була історія, після якої танцівниця стала всюди супроводжувати музиканта.

Раніше артист вже розповідав, що на третьому році спільного життя у них з дружиною стався серйозний конфлікт, який ледь не призвів до розлучення. Але про причини тоді промовчав. На відверте зізнання Бабкін зважився в YouTube-проекті Маши Єфросиніної "Іспит" (відео дивіться на сторінці нижче).

Сергій та Сніжана Бабкіни Фото: instagram.com/babkin_official

"Я зробив дуже боляче. Цьому прощення немає. Я як чоловік дуже сильно налажав", - говорить музикант. За словами артиста, це сталося після розпаду гурту 5'nizza.

"Я став сольним виконавцем і почав частенько їздити, - згадує Сергій. - Вона (Сніжана, - ред.) не була зі мною, не їздила". В одній з таких поїздок і трапилася зрада.

Сергій Бабкін Фото: instagram.com/babkin_official

Коли Бабкін повернувся додому дружина заявила йому, що все знає. Виявляється, про невірність чоловіка Сніжана дізналася уві сні.

"Я бачила сон, що ти сидиш посеред кімнати, а навколо тебе дуже багато ляльок Барбі. А ти сидиш і знизуєш плечима. Це правда?", - згадує музикант розмову з дружиною.

Але Бабкін не хотів зізнаватися і назвав підозри дружини "маренням". "Я відмовлявся, розлютився, кричав навіть. А ввечері мився у ванній і почав сильно плакати. Сніжана спокійно зайшла, побачила все і пішла", - поділився він.

Після цього Сніжана зібрала валізи і стала йти. "Я зупиняв її, на колінах вимолював прощення, просив дати час, обіцяв все виправити", - згадує Бабкін.

Сергій Бабкін з дружиною Сніжаною Фото: instagram.com/babkin_official

Але сім'ю врятувало не це, а "загадковий господар", про якого Сергій вже не раз розповідав.

"Йдучи Сніжана почула, що у ванній біжить вода, а я, коли йду все перекриваю, всі крани. Вона зайшла і побачила повну ванну води, яка вже випливає за краї. Вона раз, а крани закриті, починає швиденько цю воду витирати ганчіркою, тому що все ллється на підлогу ... і відчуває, що хтось стоїть в такій же позі і дихає біля неї і каже: "Що ви? Що ви робите? "І вона сіла на валізи і заспокоїлася", - поділився артист.

З тих пір Сергій і Сніжана нерозлучні. Бабкін не приховує, що легко піддається спокусам, тому постійна присутність дружини поруч його зупиняє. "Мені так треба, тому що я себе знаю. Я людина слабка в цьому плані, - говорить артист. - Я хочу, щоб вона завжди була поруч зі мною. Просто коли вона поруч - дуже спокійно, добре, все на своїх місцях".

  • У березні Бабкіни відзначили річницю весілля - 12 років тому закохані вступили в законний шлюб. З нагоди свята дружина музиканта поділилася архівними фото того дня і згадала, як це було.
  • Дивіться також на theLime новий кліп музиканта "Бомба-ракета", в якому Бабкіни зіграли головні ролі. Новий відеоряд вийшов яскравим, позитивним, що викликає посмішку.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil