Лайм

Зеленський присвоїв Дмитру Комарову звання заслуженого журналіста: що відповів телеведучий

Президентська нагорода виявилася для Комарова несподіванкою

31 серпня Володимир Зеленський вручив представникам різних професій державні нагороди за трудовий внесок. Серед тих, хто отримав почесні звання, опинився ведучий шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров, відтепер - "Заслужений журналіст України". Свою реакцію на президентську нагороду Комаров опублікував в Instagram.

Фото: instagram.com/komarovmir

"Це був мій звичайний, дуже насичений робочий день: десятки зустрічей, телефонних конференцій, підготовка до експедицій. Часто під час зустрічей я вимикаю звук в телефоні і можу кілька годин його не торкатися. І ось беру його в руки і бачу сотні привітань. Виявляється, Президент України Володимир Зеленський підписав указ і присвоїв мені звання "Заслуженого журналіста України". Це був дійсно сюрприз. Я не очікував і навіть не думав про таке, - зізнався Дмитро. - У 10-річному віці я вже фотографував, сам проявляв ночами у ванній кімнаті плівки "Свема" і друкував чорно-білі фотографії під світлом червоної лампи. У 12 років опублікував першу статтю, а в 17 вперше влаштувався на роботу в газету "Теленеделя". Тоді я й подумати не міг, що сьогодні буду отримувати від Президента нагороду "Заслужений журналіст України". Я взагалі ніколи не прагнув до нагород, тому що журналістика для мене - не робота, а стиль життя. Я просто дуже люблю те, що роблю. Обожнюю. Не можу без цього".

Комаров подякував президентові, але підкреслив, що нагороди не було б без любові і інтересу глядачів. "Ви - мій стимул і головний двигун. Коли ми з оператором Олександром Дмитрієвим по 150-200 днів на рік проводимо в експедиціях, не бачимо рідних - ми робимо це для вас, - Для мене "Світ навиворіт" не робота - це моє життя. Ну, а нагорода - це ще один стимул працювати старанніше, забиратися все далі, показувати все більше. І ні малярія, ні "людожери", ні піраньї з крокодилами мене не зупинять, якщо ви любите "Світ навиворіт".

Крім Дмитра Комарова державні нагороди також присвоїли вокалісту групи "Без обмежень" Сергію Танчинцю і співачці Ніні Матвієнко.

  • Раніше заслужений артист України Юрченко зізнався, що змушений працювати в таксі. У зв'язку з цим музикант вирішив звернутися до президента.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Старша за всіх наших дітей: Тімур Мірошниченко розповів про доньку, яку вони вдочерили

Тімур Мірошниченко розповів про усиновлення дівчинки Ангеліни і як сестру прийняли інші діти

Уламки впали біля нас: дружина Анатолія Анатоліча показала наслідки російської атаки на Київ

Український телеведучий Анатолій Анатоліч з дружиною і маленьким сином, а також Фагот з ТНМК ледь не постраждали від ракетної атаки росіян 30 червня

Воював з початку повномасштабного: Сергій Танчинець повідомив про загибель на фронті брата

На війні загинув Дмитро Чендей - брат фронтмена гурту "Без обмежень" Сергія Танчинця