RU  UA

Дізнатися

Дівчину заарештували за пікантне відео на священному мосту - так провалилася спроба стати активісткою

На сміливу француженку поскаржилися після публікації відео в соцмережах

27-річна француженка потрапила до в'язниці, роздягнувшись для відео на священному мосту через річку Ганг в Індії. Поліція штату Уттаракханд затримала дівчину на ім'я Марі-Елен через кілька днів після публікації відео в соціальних мережах, пише CNN.

Міст Лакшман Джула Фото: Wikimedia Commons

Підвісний міст Лакшман Джула знаходиться в 5 км на північ від міста Рішікеш. Згідно з легендою, індуїстське божество Лакшмана перетнув Ганг на джутових мотузках в тому місці, де зараз стоїть міст. За словами старшого офіцера поліції Р. К. Саклане, обвинувачена знялася на мосту в непристойному вигляді заради просування свого ювелірного бізнесу.

"Вона зняла відео на Лакшман Джула - він вважається священним мостом. Потім вона зробила непристойну фотосесію в своєму готелі. Оголені фото вона розмістила в Instagram", - повідомив він.

Поліція зайнялася справою, коли деякі з індійських фоловерів француженки впізнали на відео міст і поскаржилися владі. Член місцевої ради також подав скаргу в поліцію. На відео, яке обурило публіку, дівчина йде в шалі, а потім скидає її і залишається оголеною, стоячи спиною до камери.

Наразі дівчину звільнили під заставу, звинувативши в непристойній поведін і в громадському місці і публікації непристойного контенту в інтернеті. Сама Марі-Елен заявила, що частково оголилася, щоб виступити проти домагань. "Кожен раз, коли я переходила міст, мене переслідували. Мої індійські сестри і жінки-мандрівниці напевно відчули те ж саме, - сказала вона. - Мені дуже шкода, що мої дії завдали шкоди місцевій громаді. Мені не вистачило знань про культурні особливості. Головна мета полягала в допомозі пригнобленим індійським жінкам, у яких немає доступу до освіти і можливості піти від нещасливого шлюбу".

  • В Індії вбитий горем удівець зробив силіконову копію покійної дружини, і її не відрізнити від живої людини. Тепер сім'я Мадхава Гупти щаслива бачити вдома реалістичну скульптуру жінки.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации