RU  UA

Дізнатися

Співак Брюс Вільямсон помер після боротьби з Covid-19

На момент смерті музикантові було 49 років

У віці 49 років пішов з життя колишній вокаліст гурту The Temptations Брюс Вільямсон. Причиною смерті співака стала коронавірусна інфекція.

Про це повідомляє TMZ з посиланням на рідних музиканта. Відомо, що артист помер в неділю, 6 вересня, у своєму будинку в Лас-Вегасі.

Фото: facebook.com/bruce.williamson.73157

"У світі немає слів, які можуть висловити те, що я зараз відчуваю. Я люблю тебе, тату, спасибі, що ти дивовижний, спасибі, що ти любиш, спасибі за те, що ти є, я молю Бога і ми зустрінемося знову. Я люблю тебе, татусю. Спочивай з миром, король Вільямсон", - написав син співака на своїй сторінці в Facebook.

Брюс Вільямсон став учасником гурту The Temptations в 2006 році. Він виступав в колективі дев'ять років і був причетний до запису двох альбомів - Back to Front і Still Here. Після уходу з колективу співак виступав сольно.

The Temptations - американський колектив, який виступає в таких музичних напрямках як ритм-н-блюз, ду-воп, фанк, диско і соул. Гурт на сцені вже майже 50 років. Їх творчість тричі була удостоєна премії "Греммі".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук в период полномасштабной войны живет в Киеве и занимается актерством – что известно о жизни знаменитости

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталья Могилевская рассказала, какие блюда любят готовить ее муж и 12-летняя дочь. Артистка также подчеркнула, что тщательно следит за рационом питания

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадий Ветер рассказал, что разочарован поведением Олега Винника. Сейчас знаменитости не общаются