RU  UA

Дізнатися

Володимир Остапчук переніс весілля через коронавірус і запалення легенів

Наречена телеведучого теж зіткнулася з симптомами Covid-19

Наречена Володимира Остапчука Христина Гірняк в Instagram повідомила, що телеведучий заразився Covid-19. Результат її власного тесту виявився негативним, але вона впевнена, що теж хворіє в легкій формі.

Фото: instagram.com/kristygor

"Це однозначно ковід, і він дуже підступний. Результат мого КТ вже готовий, і мене пронесло із запаленням легенів. Але у мене немає нюху - він пропав кілька днів тому і досі не відновився, - розповіла дівчина. - Хворію я в легшій формі, ніж Вова, тому що у нього ускладнення у вигляді пневмонії".

Гірняк не збирається здавати повторний ПЛР, тому що головне для неї - впоратися з наслідками інфекції і вилікувати нареченого. Своїх підписників вона попередила, що лікування та ізоляція в будь-якому випадку займуть щонайменше 14 днів. "У молодих людей організм може з цим боротися, якщо немає ніяких ускладнень у вигляді діабету, зайвої ваги або хвороб серця, - розповіла Гірняк. - Я знала, що ця хвороба торкнеться 80-90% населення. Треба це прийняти як випробування і пройти його".

Коли пара впорається з коронавірусів, Гірняк пообіцяла детально описати, що для цього потрібно. Також їм довелося перенести дату весілля.

"Коли нас підкосила хвороба, я підозрювала, що святкуванню весілля настає "кінець". Стало дуже прикро. Був уже спланований дівич-вечір, післязавтра ми повинні були їхати з моїми подругами, а у Вови був спланований парубочий, - написала Крістіна в окремій публікації. - Були примірки суконь, підготовки з декораторами, організовані сюрпризи для коханого на весілля і тут все перевернулося в іншу сторону. Можна звичайно сісти і подумати, що все це знаки, а можна як ми, подумати, що значить буде ще крутіше свято, але трохи пізніше!"

Дівчина зробила висновок, що під час пандемії до такого повороту подій необхідно бути готовим. "Я точно знаю, що у мене буде найкрасивіша і найбільш душевне весілля, але трохи пізніше", - написала вона.

  • Девід і Вікторія Бекхем перехворіли на коронавірус, але приховували це від всіх. Пара заразилася Covid-19 ще на початку березня.
  • Раніше стало відомо про коронавірус у Роберта Паттінсона. Інфекцію виявили через кілька днів після відновлення зйомок нового "Бетмена", тому виробництво фільму знову довелося зупинити.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие