RU  UA

Дізнатися

Батьки дали дитині перець чилі, і реакція на нього лякає - люди дивуються, адже тут не до жартів

Пара пояснила, чому пішла на вмовляння дитини, але в мережі її все одно звинуватили в жорстокості

Пара з Китаю піддалася на вмовляння маленької дочки й дала їй спробувати пекучий перець чилі. Реакцію дівчинки батьки зняли на відео, яке стало вірусним у мережі.

Деякі користувачі навіть побачили в ньому готовий мем, адже обличчя дівчинки нібито ідеально передає страждання. Але більшості користувачів не до сміху - їх дивує така безпечність дорослих.

Фото: фрагмент відео

На відео дитина з цікавістю кусає гострий перець, але вже наступної миті усвідомлює, що це зовсім не той продукт, з яким вона потоваришує. На обличчі дівчинки з'явилися подив і тривога, а щоб позбутися гіркоти, вона засовує долоньку в рот, що теж не дуже їй допомагає.

Як відомо, чилі - дуже підступний овоч, який не наважуються їсти навіть багато хто з дорослих. Як пише Daily Mail, мати неодноразово забороняла дівчинці куштувати перець, але та не раз бачила, як його їдять інші члени родини. Дитина засмутилася і не захотіла слухати жодних аргументів. Тоді батьки вирішили, що не будуть більше їй суперечити.

Відео поширилося по соцмережах, де викликало вельми неоднозначну реакцію користувачів - люди впевнені, що батьки могли знайти більш лояльний варіант познайомити дівчинку з підступним овочем. "Це жесть. Чому не можна було дати їй зовсім маленький шматочок? Доторкнутися перцем до кінчика язика, врешті-решт?" - вказали в одному з коментарів під роликом у Twitter.

Деякі звинуватили батьків та меморобів у жорстокості, адже, на їхню думку, відео демонструє страждання дитини, на яких у мережі сміються.

  • Пам'ятайте маленьку Ненді, яка нещодавно кинула виклик Дейву Гролу? Лідер Foo Fighters продовжив змагатися з юною прихильницею і, здається, зрозумів, що час здаватися. Визнавши поразку, Грол написав про дівчинку пісню, і її реакція на трек - краще з того, що було цього тижня в мережі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Верка Сердючка выступила в Киеве. Звезду захейтили из-за исполнения российских хитов

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезона шоу "Холостяк" Александр "Терен" Будько прокомментировал свое участие в проекте и рассказал, какую девушку будет искать

Зірка шоу "МастерШеф" Влад Міцкевич потрапив у ДТП: у якому стані кулінар

Влад Мицкевич попал в аварию. Мужчина получил многочисленные травмы