Лайм

Через рік після розкішного весілля Аліна Гросу розлучилася з чоловіком - що стало причиною розриву

Шлюб співачки протримався всього півроку

Аліна Гросу розповіла про розрив з чоловіком, російським бізнесменом Олександром Комковим. Молоді люди одружилися в червні 2019 року на розкішній віллі в Італії: свято обійшлося їм у 100 тисяч євро. Однак шлюб 25-річної співачки протримався недовго: вже через 6 місяців подружжя почало жити окремо, а через рік офіційно розлучилося.

Фото: instagram.com/alina_grosu/

"Вийшло так, що ще в грудні мені Саша сказав: "Давай поживемо окремо. Я не знаю, як тобі запропонувати, але я б може спробував на місяць". Я не могла йому цього пробачити, тому що ти або хочеш жити зі мною, або пробуєш щось ще, якщо не напробовався до того, як ми одружилися, - розповіла Гросу в програмі "Життя відоміх людей". - Я спочатку спробувала з ним якось поговорити, щось вирішити. Мені було боляче, дуже важко говорити про це, тому я весь цей час мовчала. Перші дні і місяці сльози постійно текли і зараз це не дуже приємно".

За словами співачки, після розставання Олександр не намагався з нею помиритися, а сама бігати за чоловіком вона не хотіла. Аліна вважає, що її обранець міг зацікавитися іншою жінкою, поки сама вона займалася кар'єрою.

"Я не кажу, що він гуляв, просто видно йому хтось сподобався, а я в той час була повністю в роботі, - каже вона. - Коли вийшло так, що ми зійшлися вже без батьків, то стало зрозуміло, що більше працюю і заробляю я. Я думаю, що це впливало морально. Для мене це не найголовніше, найголовніше, щоб людина хотіла самореалізуватися і йти в гору. Він дуже багато планував, а я люблю, коли менше планують і більше роблять".

Дівчина вважає, що Олександр зовсім її не любив, або ж розлюбив ще до шлюбу. І хоча вона хотіла залишитися з ним у дружніх стосунках, Комков відмовився - щоб не бачити її з іншим чоловіком. Сама співачка нову любов ще не знайшла, але хоче бачити свого обранця "другом, коханим і гідним довіри партнером".

  • Раніше Аліна Гросу робилися подробицями свого пишного весілля, а також розповіла, хто оплатив свято.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування