RU  UA

Дізнатися

В Індонезії чоловік втік з в'язниці за методом з фільму "Втеча з Шоушенка"

В'язень вибрався на свободу через каналізаційну трубу

Невідомо, чи бачив китайський наркоторговець Цай Чанпан культовий фільм Френка Дарабонта "Втеча з Шоушенка", але його власна втеча з індонезійської в'язниці в точності повторює метод Енді Дюфрейна. Засуджений до смертної кари в'язень проклав тунель через каналізаційну систему та зник у невідомому напрямку, повідомляє Reuters.

Кадри з фільму "Втеча з Шоушенка" (1994) Фото: IMDB

Поліція повідомила, що 37-річний Чанпан, який чекав виконання вироку в тюрмі на околиці Джакарти, вирив в своїй камері дірку і вибрався на свободу через каналізаційні труби. Співкамерник наркоторговця зізнався, що той планував втечу півроку і використовував для підкопу інструменти, знайдені на тюремній кухні. Здійснити план йому вдалося під час зміни варти.

Індонезійські ЗМІ повідомляють, що Цай Чанпан засуджений до смертної кари за незаконний обіг 135 кг метамфетаміну. У 2017 році йому вже вдавалося вирватися зі слідчого ізолятора поліції Джакарти, пробивши дірку в стіні туалету. Тепер Чанпан знаходиться в списку найбільш розшукуваних злочинців Індонезії.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ

Актор Юрій Феліпенко поділився думками про службу у ЗСУ та показав фото з побратимами

Юрий Фелипенко служит в ВСУ – актер рассказал о своем отношении к службе и призвал украинцев помогать и не забывать о войне