Лайм

Від ускладнень, викликаних Covid-19, помер український художник Юрій Боднар

Інформацію про смерть художника підтвердила його донька

На 66 році життя помер закарпатський художник, член Національної спілки художників України Юрій Боднар. Нещодавно художника та його дружину госпіталізували через ускладнення, викликані коронавірусом.

Смерть Боднара на особистій сторінці в Facebook підтвердила його дочка Мар'яна. "Серце розриває страшний біль. Тата не стало", - написала вона.

Юрій Боднар Фото: Facebook / Maryana Bodnar

Про захворювання художника раніше в соцмережах повідомляв його колега Микола Яцурак. Дружині Боднара після наданого лікування стало легше, а от художника довелося підключити до апарату ШВЛ. "Немає його більше! Сумно, складно... Спочивай з миром, друже", - написав у Facebook Яцурак.

Юрій Боднар народився в червні 1955 року в селі Довге Іршавського району. Навчався в Тернопільській області і проживав в Ужгороді. Писав у жанрах портрету, пейзажу та натюрморту.

  • На коронавірус вже понад два тижні хворіють співачка Камалія, її родина та персонал. Нещодавно артистка поскаржилася на симптоми, але ще менше Covid-19 пожалів її чоловіка.
  • На початку вересня також від ускладнень, викликаних вірусом Covid-19, помер співак, гітарист та актор Тріні Лопес, який здобув світову славу завдяки хітам Lemon Tree, La Bamba та If I Had a Hammer.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре