RU  UA

Дізнатися

Незадоволеному туристу загрожує 2 роки в'язниці за негативний відгук на готель - його звинувачують в наклепі

Чоловік звинуватив курорт в сучасному рабстві і розкритикував його персонал

Після скарги на готель на сайті Tripadvisor американець Уеслі Барнс ризикує опинитися за гратами: власник курорту в Таїланді подав на нього в суд на наклеп, повідомляє Insider.

Фото: Wikimedia Commons

Барнс, який живе і працює в Таїланді, після липневого відпочинку поставив готелю Sea View Resort одну зірку на Tripadvisor. Причиною невдоволення виявився "недружній персонал і жахливий менеджер ресторану".

"Недружній персонал, ніхто ніколи не посміхається. Вони поводяться так, ніби нікого не хочуть бачити. Найгіршим був менеджер ресторану. Він із Чехії. Він вкрай грубий і нечемним з гостями. Знайдіть інше місце. Їх багато. З більш приємним персоналом, який щасливий, що ви у них зупинилися", - йдеться у відгуку, який все ще доступний на Tripadvisor.

Менеджер готелю відповів, що Барнс відмовився платити за алкоголь, який приніс в ресторан готелю, і використовував ненормативну лексику до його співробітників. Курорт, в свою чергу, подав на чоловіка позов, оскільки той залишив негативні відгуки на декількох платформах. В одному з них він навіть звинуватив Sea View Resort в сучасному рабстві.

"Ми вирішили подати скаргу, щоб вона стала стримуючим фактором. Ми розуміли, що він може продовжувати писати негативні відгуки щотижня в найближчому майбутньому", - йдеться в заяві готелю для The Telegraph.

У Таїланді дифамація (публікація ганебних відомостей) є серйозним правопорушенням, яке може привести до тюремного ув'язнення строком до 2 років і штрафу в розмірі $ 6300. Саме тому після звернення до суду Барнс був заарештований імміграційною поліцією. Зараз чоловік звільнений під заставу і чекає суду.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В сети подозревают, что Дженнифер Лопес и Бен Аффлек разводятся - певица сделала неоднозначное заявление

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолий Анатолич заявил, что электронные очереди в ТЦК не работают – шоумен поделился своим опытом и выводами

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров впервые прокомментировал тему отношений с отцом, который ушел из семьи - певец пытался наладить общение с ним