RU  UA

Дізнатися

Модель пообіцяла голе фото кожному, хто проголосує за Джо Байдена. Спрацювало, але тепер їй може загрожувати в'язниця

Якими б щирими не були наміри дівчини, закон є закон

Модель та YouTube-блогер Тана Монжо повторила вже далеко не новий хід перед виборами в США та пообіцяла свої відверті фото кожному підписнику, який проголосує в листопаді за Джо Байдена.

Ідея не блищить оригінальністю, але дівчина вже отримала понад 10 тисяч повідомлень. Що правда, закон в цій ситуації ніхто не відміняв. І тепер їй може загрожувати до двох років в'язниці, пише Dazed.

Фото: Instagram / tana mongeau

"Я рада бачити стількох людей, які хочуть змін так само сильно, як і я, - написала Монжо на особистій сторінці в Instagram. - Вам не потрібна моя дупа, щоб знати, що потрібно Америці, отже йдіть голосувати!"

Свою кампанію дівчина назвала Booty for Biden ("Попа за Байдена"), але якими б щирими не були її наміри, тепер у моделі можуть бути проблеми з законом.

Тана Монжо Фото: Instagram / tana mongeau

Вся справа в тому, що її заклик до голосування за оголені фото можуть трактувати як спробу купити голоси на користь кандидата, а в США це загрожує терміном до двох років за ґратами. До всього іншого в 16 штатах заборонено фотографувати бюлетені, тобто модель прямо закликає голосуючих порушити закон.

  • Заповзятливий власник секс-шопа в США знайшов оригінальний спосіб закликати жінок голосувати на майбутніх виборах президента. Або як каже він сам, "повернути Америці оргазм". Для цього бізнесмен готується відправити понад 2 тисячі посилок.
  • Люди дізналися, скільки Дональд Трамп витрачає на укладку волосся, і тепер їм не до жартів - хочеться тільки лаятися, адже всю суму офіційно списали на бізнес-витрати.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ