Лайм

Ріанна влаштувала показ нижньої білизни та розлютила людей музикою для шоу - тепер на співачку ображаються мусульмани

Співачку звинуватили в оскверненні пророчого вислову

Американська R'nB-співачка та бізнесвумен Ріанна потрапила під шквал критики в мережі після показу свого бренду нижньої білизни Savage X Fenty. Справа в тому, що під час шоу звучали уривки з хадисів (переказ про слова та дії Мухаммада), причому в вислові пророка говорилося про Судний день та кінець світу.

Обурені користувачі стали публікувати уривки показу в Твіттері, і звинувачувати співачку в неповазі до ісламу, використовуючи священний текст в сексуалізірованние контексті.

"Ріанна відповідальна за це, навіть якщо не вона вибирала музику. Вона найняла свою команду і повинна була послухати всі пісні заздалегідь. Її відоме ім'я не дає їй права не поважати релігію", - написала користувач під ніком Maria.

Розсердилися на співачку навіть найвідданіші шанувальники. Вони попросили її вибачитися за використання хадисів в своєму показі. Але Ріанна поки ніяк не відреагувала на скандальну ситуацію.

"Ріанна, раніше я поважав тебе за все, що ти робила, але сьогодні ти не уважила мою релігію, мені так боляче, ти зайшла занадто далеко, ти повинна вибачитися за те, що ти зробила, це мінімум, який ти можеш зробити, - написав у Твіттері один з фанатів.

Savage x Fenty - власний бренд нижньої білизни Ріанни. Співачка заявляє про те, що красива білизна додає жінці упевненість в собі і своїй красі. У цьому році бренд відсвяткував два роки з дня заснування. Засновниця бренду сама виступає моделлю та обличчям колекцій.

Ріанна Фото: instagram.com/savagexfenty

  • Раніше Ріанна поділилася сучасними поглядами на сім'ю та й дітей. Зірка планує стати матір'ю як мінімум трьох, і для неї не важливо, буде у них батько, чи ні.
  • Також співачка активно знімається в нижній білизні для реклами свого бренду. Її фото інакше як ефектними не назвеш.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували