RU  UA

Дізнатися

Помиляються навіть ікони стилю: 5 найневдаліших образів Дженніфер Лопес

Які образи співачки стали фатальними

Кожна дівчина, яка цікавиться світом моди і останніми трендами, намагається рівнятися на знаменитостей. Однак не завжди у відомих людей, навіть тих, які вважаються "іконами стилю" , виходить одягатися так, щоб приховати свої недоліки і підкреслити переваги.

Американська актриса, співачка і бізнесвумен Дженніфер Лопес славиться не лише своєю творчістю, але й пишними формами, які вона вміє підкреслювати правильно підібраними одягом і аксесуарами. Однак і у такої красуні бувають факапи.

У гардеробі співачки, крім химерних концертних суконь, можна знайти зовсім прості наряди. І, здається, це провал. Таке яскраве плаття з щільного трикотажу підкреслить всі недоліки, навіть якщо ти - Дженніфер Лопес.

Фото: pinterest.com

Незважаючи на те, що анімалістичні принти знову в моді, дівчатам не варто захоплюватися ними надмірно, як в цьому образі продемонструвала співачка. Високі ботфорти на платформі, або як їх раніше називали "копита", також вийшли з моди.

Фото: pinterest.com

Схоже, Дженніфер Лопес переборщила з відвертістю в своїх концертних вбраннях. У першому випадку, вона вибрала занадто короткий комбінезон, а в другому - плаття з дуже глибоким декольте.

Фото: pinterest.com

Обидва ці вбрання, на жаль, підкреслили її недоліки фігури.

Фото: pinterest.com

І в повсякденному одязі, і в луках на червону доріжку співачка часто вибирає комбінезони. Однак цей комбінезон з яскравим принтом лише "спотворив" фігуру співачки.

Фото: pinterest.com

Як ми вже неодноразово писали, хутряна жилетка вже давно вийшла з моди, як і туфлі-копита. Зараз у всьому світі дівчата віддають перевагу речам з еко-шкіри, еко-хутра і зручному взуттю на низькому ходу.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук в период полномасштабной войны живет в Киеве и занимается актерством – что известно о жизни знаменитости

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталья Могилевская рассказала, какие блюда любят готовить ее муж и 12-летняя дочь. Артистка также подчеркнула, что тщательно следит за рационом питания

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадий Ветер рассказал, что разочарован поведением Олега Винника. Сейчас знаменитости не общаются