Лайм

Творці S.T.A.L.K.E.R. 2 випустили новий тизер, і у шанувальників гри виникли питання

Подробиці про майбутній проект як і раніше тримають в секреті

Студія GSC Game World опублікувала в мережі свіжий тизер гри S.T.A.L.K.E.R. 2, в якому показала руїни занедбаного заводу "Юпітер" і чийсь флешбек у часи до аварії на ЧАЕС. Як підозрюють шанувальники серії ігор, можливо, це спогади головного героя нової частини шутера.

10-секундний ролик з'явився в соцмережах, але порадував далеко не всіх шанувальників гри. Вся справа в тому, що на відміну від першого трейлера, гравці розглянули "графіку та текстури 15-річної давності".

"Ходять чутки... мовляв, під "Юпітером" є якісь тунелі, які аж до самого міста йдуть, - йдеться в описі тізера. - Тільки, по-перше, таке зазвичай після другого склянки починають верзти, а, по-друге, на тому "Юпітері" таке... мда. Загалом, нікого туди сильно сунутися не тягне".

Ролик активно набирає перегляди, адже щедрими на сюрпризи розробників не назвеш. Але разом з цим зростає і кількість обурених відгуків. "Я дуже сподіваюся, що це жарт. У пeрвом тізері видно стрибок графіки, і що це новий двіжок. Але це що такe? - зазначили в одному з них. - Це "Зов Припяти"? Це ж навіть нe "Чистоe Нeбо". Картинка 10-річної давності, модeлькі з тeкстурамі 10-15-річної давності. Я сподіваюся, що це просто ваша ностальгія".

Фото: Facebook / Official STALKER

"Серйозно? Старі локації? Сподіваюся, не всі", "Текстури ті ж, модельки ті ж, рюкзак і підсумок прилипли до сталкера, ніби одна текстура. Навіть модулі на калаш ті ж, підствол, глушак, ПСО, коротше все те ж саме, як і в минулих частинах", - додали під тизером. На це GSC Game World поки ніяк не відповіли.

Нагадаємо, першу частину гри про альтернативний світі на території Чорнобильської зони відчуження студія випустила в березні 2007 року. Про майбутній релізі його творці оголосили в травні 2018-го. І поки лише відомо, що STALKER 2 створюють на популярному рушії Unreal Engine 4. Проект стане грою з відкритим світом, а дії гравця матимуть "глобальні наслідки".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Вєрка Сердючка виступила в Києві. Зірку захейтили через виконання російських хітів

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме

Зірка шоу "МастерШеф" Влад Міцкевич потрапив у ДТП: у якому стані кулінар

Влад Міцкевич потрапив в аварію. Чоловік отримав численні травми