Лайм

Коричневий і синій: 10 простих, але дуже стильних ідей манікюру на осінь

Які тренди нейл-арту допоможуть вам виділитися з натовпу

Кожна сучасна дівчина неодноразово задавалася питанням, який дизайн нігтів вибрати, щоб виглядати вишукано і модно. Якщо ти не готова до манікюру з незвичним дизайном, який модниці роблять на Хеллоуїн, але втомилася від нудної класики, пропонуємо тобі звернути увагу на манікюр в синьому і коричневому кольорі.

Звичайно, можна зробити однотонний манікюр, але ми рекомендуємо вам кілька ідей, як прикрасити нігті за допомогою дизайнів.

Дуже вишукано виглядає на нігтях коричневий матовий манікюр, який можна доповнити дизайном з синіми і бежевими смугами.

Фото: pinterest.com

Синій манікюр можна розбавити квітковим візерунком. Для цього один ніготь покрийте однотонним покриттям і нанесіть стемпінг - перенесення на ніготь за допомогою штампа малюнка з трафарету. Якщо ваш майстер манікюру вміє добре малювати, він зможе зробити цей дизайн від руки.

Фото: pinterest.com

Геометричні візерунки на нігтях завжди залишаються в тренді та мають гарний вигляд як на коротких, так і на довгих нігтях мигдалеподібної форми.

Фото: pinterest.com

Той, хто втомився від однотонних нігтів і звичних дизайнів, може вибрати манікюр з яскравим дизайном, наприклад, з блискітками.

Фото: pinterest.com

Любителькам французького манікюру сподобається ідея з незвичним його виконанням. Ви можете зробити традиційний френч, а кінчики покрити синім лаком. Або ж зробити його за допомогою коричневого і чорного кольорів - обидві ідеї будуть неординарними.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Незвично буде виглядати коричневий манікюр з муаровим розмитим візерунком. Додати фарб можна за допомогою золотих блискіток.

Фото: pinterest.com

З коричневим манікюром можна поєднувати ще один модний дизайн - фольгу на нігтях.

Фото: pinterest.com

Для любительок анімалістичних принтів підійде манікюр з леопардовим дизайном. Він ефектно виглядає на нігтях, особливо в поєднанні з одягом таких же відтінків.

Фото: pinterest.com

Також можна вибрати осінній дизайн - з листям, деревами і крапельками дощу. Головне - не переборщити з усілякими малюнками, а зробити дизайн на 1-2 нігтях.

Фото: pinterest.com

На коротких нігтях відмінно буде виглядати манікюр з ефектом мармуру в коричнево-синіх тонах. Наступного разу обов'язково попросіть свого майстра зробити вам такий модний дизайн!

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

"Виглядала, як суперзірка": Ірина Сопонару показала свої весільні образи

Акторка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, який вигляд мала на весіллі з коханим-іноземцем Рісом

Ірина Білик показала, як підріс її син Табріз і розповіла про його першу закоханість

Ірина Білик показала, який вигляд має її молодший син Табріз, який народився у шлюбі з російським режисером Асланом Ахмадовим

Військові - головні люди зараз: Решетнік висловився про реакцію українців на нового "Холостяка"

Ведучий "Холостяка" Григорій Решетнік розповів, як українці відреагували на те, що героєм 13-го сезону став військовий Олександр Терен Будько