Лайм

Алла Мазур розповіла, як дізналася про онкологію і дала пораду всім жінкам

Ведуча новин перемогла рак грудей

Близько року тому Алла Мазур шокувала публіку несподіваною новиною, повідомивши, що вона хвора на рак. Для ведучої цей час був дуже складним - операція, лікування та відновлення. Поборовши недугу, журналістка зважилася відверто розповісти свою історію хвороби, а також згадала, як дізналася про онкологію.

В інтерв'ю журналу Marie Claire телеведуча розповіла , що одного разу перед поїздкою на відпочинок вона помітила ущільнення в грудях. Мазур не стала чекати повернення з відпустки, а відразу пішла до лікаря. Той сказав, що все в порядку і дозволив їй їхати на море.

Алла Мазур Фото: marieclaire.ua

"У минулому році перед поїздкою у відпустку я помітила ущільнення в молочній залозі. Нічого не боліло. Просто маленька акуратна горошина, яка ніяк мене не турбувала. Звернулася до лікаря, він направив мене на мамографію, яка нічого підозрілого не показала. Спокійним було і УЗД. Лікар сказав, що я можу їхати на відпочинок, уникати сонця і прийти на повторну консультацію. Але я прийшла раніше домовленого часу, помітивши, що ущільнення збільшилося", - згадує ведуча новин.

Мазур вважає, що зростання пухлини спровокували стресові ситуації. Журналістка впевнена - всі хвороби від нервів.

"Тому моя перша порада жінкам: захищайте себе від стресу. У нашому житті його не уникнути. Але займайтеся йогою, виговорюйтесь з подругами, шукайте позитив, ви у себе одна, і всі хвороби дійсно від нервів", - сказала ведуча.

Під час другого відвідування клініки, лікар зафіксував, що горошина в грудях Мазур збільшилася. Її відправили на біопсію, вже з підозрою на рак.

"І тут я зіткнулася з реальністю нашої медицини. З центру, куди мене направили по страховій, повідомили "Спеціаліст, який робить біопсію, зараз у відпустці. Тому зверніться до нас через місяць". "Тепер я розумію, чому в Україні так багато онкохворих", - відповіла я. І звернулася в іншу клініку", - розповіла вона.

Мазур зазначила, що таких історій дуже багато. Її друга порада - ніколи не здаватися. "І навіть якщо є відчуття, що вас футболять - шукайте інших, більш уважних фахівців", - підкреслила знаменитість.

Рак грудей - не вирок, вважає Мазур. Головне - не концентруватися на хвороби і вірити в краще.

Алла Мазур Фото: marieclaire.ua

  • Про боротьбу з онкологією Алла Мазур повідомила фоловерам в листопаді 2019 року. Два місяці по тому телеведуча розповіла, як переносить хіміотерапію та поділилася знімками з лікарні.
  • Трохи пізніше Алла Мазур повідомила про фейк, який поширюють про неї в соцмережах. Шахраї використовують її ім'я для збору грошей.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ

В'ячеслав Узєлков повідомив про виписку з лікарні та розповів про самопочуття після кількох операцій

В'ячеслав Узєлков розповів про своє самопочуття після кількох перенесених операцій, а також показав фото з лікарні - його виписують

Обіцяємо представити найкращим чином: alyona alyona і Jerry Heil поїхали на "Євробачення-2024"

alyona alyona і Jerry Heil відправилися до міста Мальме на Євробачення 2024 - артистки показали, як їх проводжали на конкурс