RU  UA

Дізнатися

Переможець "Голосу країни" Роман Сасанчін показав квартиру в Києві та познайомив з коханою дівчиною

18-річний хлопець показав, ким зайнято його серце

Молодий виконавець Роман Сасанчін після перемоги в шоу "Голос країни-10" переїхав з маленького села на Тернопільщині до Києва. У столиці 18-річний хлопець оселився в двокімнатній квартирі, яку отримав в якості головного призу за перемогу у вокальному проекті.

Своє нове житло співак показав в програмі "Життя відоміх людей". У квартирі поки немає ремонту, а з меблів - надувний матрац, невеликий столик та старий холодильник. Нескладні ремонтні роботи Рома намагається робити самостійно, а допомагає йому в цьому кохана дівчина Іванна.

Роман Сасанчін Фото: кадр з відео

Пара познайомилася кілька місяців тому в компанії спільних друзів. Хлопець відразу запримітив красиву дівчину і дав їй зрозуміти, що вона йому подобається. Спочатку Іванна не приймала залицяння Романа, але хлопець не здавався. Через деякий час співак запропонував своїй коханій поїхати з ним до столиці, і вона погодилася.

Іванна Фото: кадр з відео

Наразі молода пара живе разом і облаштовує київську квартиру. Проживання на загальній території допомогло закоханим швидко перейти з букетно-цукеркового періоду в сімейне життя.

"У мене в думках відразу таке було, що все: готувати, прати - це все повинно жінка робити. А вона мене вже навчила тому, що, якщо я не на роботі, то я їй у цьому маю допомагати. Як мама сварила мене", - говорить Роман.

Роман і Іванна Фото: кадр з відео

Рома та Іванна не тільки разом виконують роботу по дому, але й працюють в одному супермаркеті. Сасанчін зізнається, що багато хто намагається зняти його на телефон, хоча він ні краплі не соромиться своєї роботи.

"Були й такі, які підходили, знімали: "Ось до чого дожив переможець "Голосу країни". Я не знаю, мені в той момент не було якось соромно або прикро за себе", - розповів Сасанчін.

У вільний від роботи час Роман записує пісні та робить ремонт у своїй новій квартирі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии