Лайм

У трендах на роки: 8 жіночих речей, які стали новою класикою

Які речі стали базовими в 2020 році

У гардеробі кожної дівчини є речі, які відповідають останнім трендам сезону, як, наприклад, пуховик зі світловідображаючим ефектом, а є одяг, який роками не виходить з моди і називається класикою.

Традиційно, до таких предметів гардероба відносять маленьку чорну сукню, строгий брючний костюм, білу сорочку, спідницю-олівець та елегантні туфлі-човники. Однак ХХI століття диктує свої правила, і новою класикою стають речі та взуття, які ще 20 років тому ми могли одягти тільки в спортзал або на прогулянку, а сьогодні сміливо наряджаємось у них в офіс або театр.

Пальто

Ось уже кілька сезонів поспіль пальто залишається незамінним верхнім одягом, який можна поєднувати абсолютно з будь-якими речами і взуттям. Навіть голлівудські зірки вже звикли носити об'ємні пальта оверсайз з кросівками та спортивними худі.

Фото: pinterest.com

Сорочка в клітинку

Тепла сорочка в клітинку ось уже кілька сезонів поспіль б'є всі рекорди популярності. Ви можете одягти її під верхній одяг, а також носити як верхній одяг в більш теплу пору року. Ще один варіант - довгу сорочку в клітинку доповніть поясом і носіть як сукню.

Фото: pinterest.com

Худі

Тепла кофта з капюшоном, або як її ще називають худі, толстовка, - вже давно перестала бути тільки спортивним одягом. Її носять із джинсами, велосипедками, спідницями, самостійно в якості сукні - як вам завгодно, лише б це було практично.

Фото: pinterest.com

Джинси

Джинси - незамінний атрибут в гардеробі кожної модниці. У 2020 році в моду повернулися джинси кльош, з високою посадкою, а також джинси слоучі. Прямі класичні джинси не виходять з моди ніколи, але орієнтуватися треба насамперед на параметри своєї фігури.

Фото: pinterest.com

Одяг з еко-шкіри

Ось уже кілька сезонів поспіль модниці вибирають куртки, штани, спідниці та аксесуари з еко-шкіри. Ці речі практичні, недорогі та сприяють збереженню життя тварин.

Фото: pinterest.com

Кросівки

Кросовки та кеди давно вже перестали бути взуттям для пробіжки або спортзалу. Тепер в них можна піти і на побачення, і на ділову зустріч (одягнути з костюмом), і в офіс, якщо у вас немає строгого офісного дрес-коду.

Фото: pinterest.com

Черевики

В моду знову повернулися ботильйони, чоботи-козаки та грубі черевики. Ці моделі перш за все відрізняються практичністю.

Фото: pinterest.com

Балаклава

Головний убір, що закриває рот, набуває під час пандемії коронавірусу нового смислу, хоча використовувати таку шапку в якості альтернативи масці не найкраща ідея.

Фото: pinterest.com

  • Раніше ми розповіли, чому сірий светр став трендом осені.
  • Читайте також на theLime про те, що таке джинси слоучі і з чим їх носити.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що зараз з епатажною зіркою "Євробачення" Неттою, яка співала з alyona alyona під час війни в Україні

Нетта Барзілай випускає пісні на івриті та займається волонтерством - ізраїльська співачка не говорить про війну в Україні

Організатори "Євробачення-2024" показали, якою буде головна сцена масштабного пісенного конкурсу

Організатори Євробачення-2024 показали, який вигляд матиме головна сцена - пісенний конкурс пройде у місті Мальме, Швеція

Юрій Феліпенко мобілізувався у ЗСУ: актор доєднався до підрозділу "Ахіллес"

Зірка серіалів "Колір пристрасті" та "Обіцянка Богу" актор Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ