Лайм

Всі говорять про стиль Бріжит Макрон: як одягається перша леді Франції

Тонкощі стилю справжньої француженки

Будь-яка дівчина при виборі свого власного стилю орієнтується на світових зірок або перших леді, які вважаються справжніми іконами стилю. Сьогодні ми розповімо про колишню вчительку французької мови та латині, а нині першу леді Франції Бріжит Макрон.

Дружина президента завжди виглядає як справжня француженка - підтягнута фігура, мінімум макіяжу, лаконічні наряди та дорогі аксесуари. Незважаючи на свій вік, перша леді часто демонструє образи з міні-спідницею - адже її струнким ніжкам можна тільки позаздрити. Ми вирішили розглянути детальніше, які образи обирає Бріжит Макрон.

Лаконічний крій та любов до темних кольорів знаходять відображення практично в кожному образі першої леді. Так, наприклад, як в цьому - з маленькою чорною сукнею і елегантними човниками.

Фото: pinterest.com

У повсякденному стилі Бріжит також часто вибирає одяг темних відтінків. Наприклад, цей лук вона створила, поєднуючи вузькі шкіряні штани, светр темно-синього кольору і чорне пальто.

Фото: pinterest.com

Не тільки темні кольори можна зустріти в образах першої леді Франції. Так, на офіційні заходи Бріжит часто одягає речі в блакитний і бежевій гамі, які їй як блондинці дуже пасують.

Фото: pinterest.com

У холодну пору року дружина президента Франції любить носити лаконічні куртки і пальта, поєднуючи їх з брюками скінні та водолазками. Взуття вона може обрати як на підборах, так і без них.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Класична тільняшка в синю смужку вже давно стала символом французького стилю - це невід'ємний атрибут в гардеробі першої леді.

Фото: pinterest.com

Бріжит Макрон нерідко вибирає класичні поєднання - наприклад, білу сорочку і сірий брючний костюм. Якщо зустріч неофіційна - класичні брюки можна замінити сірими джинсами.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Дружину президента Франції часто можна побачити в синіх сукнях або костюмах. Бріжит не соромиться демонструвати стрункі ноги - тому спідниці в її нарядах найчастіше короткі.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Перша леді слідує модним трендам - її повсякденний лук складається із джинсів та зручних кросівок.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil