RU  UA

Дізнатися

Всі говорять про стиль Бріжит Макрон: як одягається перша леді Франції

Тонкощі стилю справжньої француженки

Будь-яка дівчина при виборі свого власного стилю орієнтується на світових зірок або перших леді, які вважаються справжніми іконами стилю. Сьогодні ми розповімо про колишню вчительку французької мови та латині, а нині першу леді Франції Бріжит Макрон.

Дружина президента завжди виглядає як справжня француженка - підтягнута фігура, мінімум макіяжу, лаконічні наряди та дорогі аксесуари. Незважаючи на свій вік, перша леді часто демонструє образи з міні-спідницею - адже її струнким ніжкам можна тільки позаздрити. Ми вирішили розглянути детальніше, які образи обирає Бріжит Макрон.

Лаконічний крій та любов до темних кольорів знаходять відображення практично в кожному образі першої леді. Так, наприклад, як в цьому - з маленькою чорною сукнею і елегантними човниками.

Фото: pinterest.com

У повсякденному стилі Бріжит також часто вибирає одяг темних відтінків. Наприклад, цей лук вона створила, поєднуючи вузькі шкіряні штани, светр темно-синього кольору і чорне пальто.

Фото: pinterest.com

Не тільки темні кольори можна зустріти в образах першої леді Франції. Так, на офіційні заходи Бріжит часто одягає речі в блакитний і бежевій гамі, які їй як блондинці дуже пасують.

Фото: pinterest.com

У холодну пору року дружина президента Франції любить носити лаконічні куртки і пальта, поєднуючи їх з брюками скінні та водолазками. Взуття вона може обрати як на підборах, так і без них.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Класична тільняшка в синю смужку вже давно стала символом французького стилю - це невід'ємний атрибут в гардеробі першої леді.

Фото: pinterest.com

Бріжит Макрон нерідко вибирає класичні поєднання - наприклад, білу сорочку і сірий брючний костюм. Якщо зустріч неофіційна - класичні брюки можна замінити сірими джинсами.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Дружину президента Франції часто можна побачити в синіх сукнях або костюмах. Бріжит не соромиться демонструвати стрункі ноги - тому спідниці в її нарядах найчастіше короткі.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Перша леді слідує модним трендам - її повсякденний лук складається із джинсів та зручних кросівок.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

В 80-ю годовщину депортации крымских татар Джамала вспомнила щемящую историю своей семьи. Женщина не могла сдержать слезы

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Верка Сердючка выступила в Киеве. Звезду захейтили из-за исполнения российских хитов