RU  UA

Дізнатися

В Україну спробували провезти нові iPhone 12, але прикордонники пильнують, адже офіційних поставок ще немає

В Україні нову техніку Apple чекають вже в листопаді

На кордоні України та Польщі затримали партію контрабанди нових смартфонів Apple iPhone 12. Прикордонники пильнують, адже офіційних поставок бренду ще немає.

Партія вилучених смартфонів Фото: dpsu.gov.ua

Як уточнює Державна прикордонна служба, на пункті пропуску "Краковець" правоохоронці обшукали автомобіль громадянина Німеччини, який прямував з Польщі до України, та вилучили п'ять смартфонів iPhone 12 Pro. За оцінками прикордонників, орієнтовна сума контрабанди може складати від 270 до 350 тисяч гривень.

Як додало джерело, так звані сірі продавці пропонують сьогодні iPhone 12 з 128 Гб пам'яті за ціною від 54 тисяч гривень. Вартість смартфона на 256 Гб може досягати 60 тисяч.

  • Компанія Apple презентувала нові смартфони - міні-версію iPhone 12, iPhone 12, iPhone 12 Pro та iPhone 12 Pro Max - під час онлайн-презентації 13 жовтня. В українських інтернет-магазинах нова техніка Apple з'явиться з листопада, але вже є можливість зробити попереднє замовлення. Ціни на iPhone 12 стартують від 31,9 тисяч гривень, на 12 Pro - від 39,9 тисяч.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

В 80-ю годовщину депортации крымских татар Джамала вспомнила щемящую историю своей семьи. Женщина не могла сдержать слезы

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Верка Сердючка выступила в Киеве. Звезду захейтили из-за исполнения российских хитов

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезона шоу "Холостяк" Александр "Терен" Будько прокомментировал свое участие в проекте и рассказал, какую девушку будет искать