RU  UA

Дізнатися

Всі хвалили геніальну рекламу Burger King, але найуважнші все зіпсували - вона виявилася плагіатом

Упс! Якось незручно вийшло

Ще минулого тижня користувачі соцмережі захоплювалися неофіційною рекламою Burger King з кумедним сюжетом в СРСР, але тепер її авторів лають за плагіат.

Вся справа в тому, що уважні користувачі соцмереж знайшли ролик, який вийшов значно раніше і в точності повторює сюжет реклами. Що правда, не в Радянському Союзі, а десь у середньовіччі.

Минулого тижня в соцмережах стало вірусним відео з рекламою ресторанів швидкого харчування Burger King, яка так і не вийшла на екрани. За сюжетом головнокомандувачу радянських військ приносять великий бургер, але спершу дають його спробувати молодому солдату, щоб переконатися, що їжа не отруєна. Хлопець кусає бургер і падає на підлогу без ознак життя. Коли в штабі піднімається тривога і кімнату залишають всі, включно з головнокомандувачем, солдат крадькома повертається до столу і не поспішаючи насолоджується божественним воппером.

Відо зібрало тисячі переглядів на Reddit, ще десятки тисяч на YouTube режисера Даніеля Контура. Користувачі соцмереж розхвалили геніальну ідею і дуже шкодували, що ролик так і не вийшов за рамки мережі. Але як виявилося, раніше світ вже бачив подібну рекламу закладу харчування з аналогічним сюжетом у середньовіччі. Звичайно ж, звинувачень у плагіаті та розчарування довго чекати не довелося.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Николас Карма рассказал, что во Львове на него напали хулиганы. Карма обратился к стражам порядка

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барских дал большой концерт в Киеве. Наталья Могилевская побывала на шоу и рассказала о своих эмоциях

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ирина Билык рассказала о своей личной жизни. Сердце певицы занято