RU  UA

Дізнатися

Вагітна супермодель Емілі Ратаковскі знялася у ніжній фотосесії для модного глянцю

Знаменитість розповіла про свій новий статус у відвертому есе

Емілі Ратаковскі приголомшила фанатів новиною про свою першу вагітності: 29-річна модель чекає дитину від чоловіка Себастьяна Беар-Маккларда. Ратаковскі знялася у фотосесії для журналу Vogue і написала есе, в якому пояснила, чому не оголошуватиме стать дитини.

Фото: https://www.instagram.com/emrata/

"Ми не дізнаємося гендер, поки нашій дитині не виповниться 18 років, і тоді вона дасть нам знати. Ми хочемо бути прогресивними і не маємо вподобань щодо статі, - розповіла модель. - Я хочу бути матір'ю, яка дозволить дитині розкритися. І хоча я сподіваюся, що моя дитина зможе визначити своє власне місце в світі, вона, незважаючи ні на що, зіштовхнеться з обмеженнями і конструкціями гендеру, перш ніж зможе говорити або навіть народиться".

Фото: https://www.instagram.com/voguemagazine/

Емілі Ратаковскі висловила побоювання, що якщо її дитина буде дівчинкою, вона відчує те ж "підсвідоме і внутрішнє женоненависництво", з яким все ще бореться вона сама. Також вона зізналася, що ніколи не думала про сина, але підозрює, що її чоловік таємно мріє про хлопчика.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров впервые прокомментировал тему отношений с отцом, который ушел из семьи - певец пытался наладить общение с ним

Життю нічого не загрожує: після складної операції на серці Віктор Павлік вийшов на зв'язок у соцмережах

Виктору Павлику сделали сложную операцию на сердце – артист вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии

Віталій Козловський похрестив новонародженого сина Оскара: у мережі показали фото

Виталий Козловский и его супруга Юлия Бакуменко покрестили новорожденного сына Оскара в Михайловском Златоверхом монастыре