RU  UA

Дізнатися

У Росії показали, яким буде Заєць в новому "Ну, погоди!" - але люди вирішили, що десь його вже бачили

У мережі помітили схожість між героями російського та американського мультфільму

У студії "Союзмультфільм" показали остаточний образ Зайця, який з'явиться в перезапуску мультфільму "Ну, погоди!". Правда, новий герой не сподобався людям, його зовнішність нагадала багатьом вже існуючого мультяшного персонажа.

Користувачі Twitter відзначили схожість оновленого Зайця з образом кролиці Джуді Хопс - співробітниці поліції із "Зверополіса" від студії Disney. І стали жартувати на цю тему.

Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

У кіностудії відзначили, що Зайця хотіли зробити сучасним, але при цьому зберегти наступність з героєм зі старої версії мультфільму. Для цього було створено близько 30 варіантів нового персонажа, і в підсумку "Союзмультфільм" зупинився на цьому образі. Озвучить Зайця в перезапуску "Ну, погоди!" актор і шоумен Дмитро Хрустальов.

  • Раніше кіностудія показала, як виглядатиме Вовк. Автори оновленого мультфільму розглядали понад 50 різних образів оновленого героя, а при цьому прагнули зберегти "впізнаваність та хуліганську чарівність класичного персонажа".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ