RU  UA

Дізнатися

Instagram змінить політику публікації оголених фото

Очікується, що зміни вступлять в силу вже найближчим часом

Компанія Facebook, якій сьогодні належить додаток Instagram, вперше за останні кілька років змінить правила публікації знімків оголеного тіла.

Як пише Dazed, на рішення переглянути політику подібних публікацій компанію наштовхнула історія плюс-сайз-моделі Ньоме Ніколас-Вільямс. Нещодавно дівчина звинуватила Instagram в цензуруванні фотографій, на яких вона позувала напівоголеною та прикривала груди руками. Спершу в компанії відповіли, що знімки видалені в зв'язку з поточними правилами соцмережі.

У відповідь на це дівчина звинуватила Instagram в дискримінації темношкірих плюс-сайз-користувачів, і в цьому її підтримали тисячі людей у всьому світу. Вони подали петицію за перегляд правил, а разом з цим у соцмережі з'явилися тисячі постів з хештегом #IWantToSeeNyome.

Через деякий час в Instagram пішли на поступки та пообіцяли стежити за балансом різноманітності серед опублікованих знімків. "Критика з боку Ньоме допомогла зрозуміти, що наші правила публікації знімків не зовсім коректні, і ми можемо їх поліпшити", - зазначили представники соцмережі.

Очікується, що зміни вступлять в силу вже найближчим часом.

  • Плюс-сайз-модель поклала телефон у задню кишеню вузьких легінсів, щоб показати, як чоловіки реагують на її пишні форми під час звичайної прогулянки. Такий експеримент 24-річної дівчини раз і назавжди зруйнував міф про те, що ефектною може бути лише стандартна подіумна фігура.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии