RU  UA

Дізнатися

Репера Ліла Уейна кинула дівчина через підтримку Трампа на виборах в США

Іноді просто кохання недостатньо

Плюс-сайз модель Деніз Бідо розірвала стосунки з хіп-хоп виконавцем Двейном Майклом Картером-молодшим, який виступає під псевдонімом Ліл Уейн. Дівчина пішла від музиканта, дізнавшись про його підтримку Дональда Трампа на нинішніх президентських виборах в США.

Як повідомляє Page Six, модель отписалася від репера в соцмережах, після чого опублікувала пост з підписом: "Іноді просто кохання недостатньо". Музикант, незважаючи на розставання, ще не видалив фото дівчини зі свого аккаунта.

Деніз Бідо Фото: instagram.com/liltunechi

В кінці жовтня американський репер висловив підтримку Дональду Трампу, розмістивши у своєму twitter-акаунті спільну фотографію з президентом США, на якій вони обидва посміхаються і показують жест "лайк". Цей пост став останньою краплею для Деніз.

Фото: twitter.com/LilTunechi

Модель в своєму Instagram натякнула на занепокоєння з приводу знімка і закликала своїх дописувачів голосувати. При цьому Бідо уточнила, що свій голос вона віддала не за Трампа. Згодом дівчина видалила свої пости.

Ліл Вейн Фото: instagram.com/liltunechi

  • Перша леді США Меланія Трамп віддала свій голос на американських виборах президента. У виборчій дільниці дружина Дональда Трампа з'явилася у сукні італійського Будинку моди Gucci за $22 тисячі.
  • Читайте також на theLime, як Ріккі Мартін та інші зірки пригрозили покинути США в разі перемоги Дональда Трампа на виборах.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Ексдружина Потапа висловилася про заміжжя доньки, яка живе в Польщі

Ирина Горовая рассказала о личной жизни дочери Натальи. Девушка вышла замуж и живет в Польше

Злата Огнєвіч розсекретила, чи піде знову у політику

Певица Злата Огневич рассказала, планирует ли возвращаться в политику. Артистка вспомнила свой предыдущий опыт

Вона приходить у сні: Тоня Матвієнко розповіла, як почувається після смерті матері

Певица Тоня Матвиенко рассказала, что после смерти Нины Митрофановны часто видит ее в своих снах. Артистка до сих пор не освободила комнату от маминых вещей