RU  UA

Дізнатися

У мережі обговорюють образ Олени Зеленської на зустрічі з послом Аргентини - перша леді обрала колір карамелі

Лук вийшов стильним і по-осінньому затишним

Олена Зеленська відвідала фотовиставку, організовану посольством Аргентини в Україні. Для виходу в світ перша леді вибрала строгий осінній образ і в черговий раз довела, що їй властиво бездоганне відчуття стилю.

Дружина президента прибула на показ на запрошення посла Аргентинської Республіки в Україні Олени Летісії Тереси Мікусінскі. Фото із зустрічі з дипломатом з'явилися на офіційній сторінці Олени Зеленської в Instagram.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Виставка "Аргентина очима жінок-художниць" проходить в інформаційному агентстві "Укрінформ". На ній представлені роботи аргентинських фотохудожниць, які в своїх творах діляться особистим поглядом на країну та місцевих жителів.

"Емоційно, чуттєво, по-жіночому ... Завжди хотіла побувати в Аргентині, і сьогодні мені це вдалося. Хоча б віртуально", - написала перша леді України.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Для чергового виходу в світ Олена Зеленська вибрала костюм карамельного відтінку, що складається з широких штанів і подовженого жакета на одному гудзику. Свій монолук дружина гаранта розбавила ліловим гольфом та темними туфлями на невисокому каблуці - взуття відмінно гармоніювало з манікюром першої леді.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Всі гості фотовиставки, в тому числі й Олена Зеленська, придержувалися карантинних обмежень: дотримувалися дистанції та були в захисних масках.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

  • Дивіться також на theLime, як перша леді України виглядала під час офіційного візиту до Туреччини. Наряд для Олени Зеленської виготовив український бренд SIX.
  • 7 жовтня Володимир та Олена Зеленські відвідали Лондон, де зустрілися з герцогом та герцогинею Кембриджськими - принцом Вільямом та Кейт Міддлтон. Яким був тоді образ першої леді - дивіться тут.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Ми не спілкуємось: Дмитро Коляденко розповів про сварку з Іриною Білик

Дмитрий Коляденко признался, что больше не общается со своей бывшей Ириной Билык из-за неприятной ситуации

Дуже боляче: Світлана Тарабарова повідомила про втрату рідної людини

Украинская певица Светлана Тарабарова сообщила, что умер ее отец - мужчине было 70 лет

Боролася з внутрішніми демонами: Lida Lee прокоментувала свій стан на тлі чуток про алкозалежність

Lida Lee рассказала о своем самочувствии на фоне заявлений о проблемах с алкоголем – она заявила, что боролась с собственными демонами