RU  UA

Дізнатися

Джордж Клуні розповів, як подарував друзям 14 валіз з грошима і зробив їх мільйонерами

Актор подякував найближчим друзям за роки підтримки і розуміння

Джордж Клуні знайшов вражаючий спосіб віддячити друзям, які допомагали йому в нелегкі часи. В інтерв'ю журналу GQ актор розповів, як у 2013 році покликав їх на вечерю і подарував кожному по мільйону доларів.

Фото: Getty Images

"Я подумав, що у мене є хлопці, які протягом 35 років мені допомагали. Я спав на їх диванах, коли був розорений, вони позичали мені гроші, - пояснив Клуні своє рішення. - Ми всі хороші друзі. І я подумав, що без них у мене нічого б не було. Ми так близькі, що якщо мене зіб'є автобус, вони всі будуть в заповіті. Так чому, чорт забирай, я чекаю, щоб мене збив автобус?"

Керуючись цією думкою, Клуні орендував старий фургон флориста, знайшов в Лос-Анджелесі банк, де зміг отримати $ 14 млн готівкою, і розклав їх у валізи. Перед прем'єрою фільму "Гравітація" він запросив 14 найближчих друзів на вечерю, виголосив урочисту промову і кожному зробив щедрий подарунок.

Серед щасливців виявився бізнесмен і чоловік Сінді Кроуфорд Ренді Гербер. "Ми відкриваємо валізи, а там 1 мільйон банкнотами по 20 доларів. Кожен з нас - 14 з нас - отримав по мільйону доларів. Ми були в шоці", - розповів він.

Сам актор вірить, що цей вчинок здорово очистив його карму, і рівно рік по тому він одружився на Амаль Аламуддін.

  • Найбагатша людина планети пожертвувала $ 791 млн на захист навколишнього середовища. Схоже, це лише перші кроки великого проекту Джеффа Безоса.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Верка Сердючка выступила в Киеве. Звезду захейтили из-за исполнения российских хитов

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезона шоу "Холостяк" Александр "Терен" Будько прокомментировал свое участие в проекте и рассказал, какую девушку будет искать

Зірка шоу "МастерШеф" Влад Міцкевич потрапив у ДТП: у якому стані кулінар

Влад Мицкевич попал в аварию. Мужчина получил многочисленные травмы